Thuis ProductenPlastic Verdelerbladen

Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen

Certificaat
Van goede kwaliteit Plastic Verdelerbladen voor verkoop
Van goede kwaliteit Plastic Verdelerbladen voor verkoop
Klantenoverzichten
Het is mijn beste gelukkig dat ik u online, ontmoette en uw golf plastic bladen voor mijn bouwprojecten kocht. De bladen hebben perfect werk op mijn projecten gedaan. Mijn bouwvak breidde zich 5 keer na het gebruiken van uw bladen uit.

—— H.E.

Ik wilde enkel zeggen voor eerder dit jaar het doen van zulk een grote werk met de vervaardiging van de golf plastic dozen dank u. De kwaliteit is opmerkelijk zoals de prijs en keerpunttijd was. Wij zullen waarschijnlijk meer van dit op een bepaald punt volgend jaar nodig hebben - ik zal in aanraking als en wanneer zijn. Dank opnieuw.

—— Vlaamse gaai, M.

Ik ben online Chatten Nu

Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen

China Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen leverancier
Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen leverancier Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen leverancier Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen leverancier Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen leverancier

Grote Afbeelding :  Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JINJIA
Certificering: SGS
Modelnummer: 156mm x 156mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200.000 stuk
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 900 stukken per pakket
Levertijd: 7-20 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1.2 miljoen stukken per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Polypropyleen gecanneleerde plastic bladen gemeenschappelijke grootte: 156mm x 156mm, 157mm x157mm, 158mm x 158mm, 159mm x 159mm
Dikte: 3mm kleur: Transparant, en om het even welke beschikbare kleur
Aanpassing: beschikbare douanegrootte en vorm Gebruik: Als buffermateriaal tussen Zonnesiliciumwafeltjes

Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen

Fysieke Kenmerken van de Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen

Het gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalblad is een reeds lang gevestigd product voor het leveren van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen aan de Photovoltaic Cellenlopende band. De bladen worden gemaakt van gecanneleerde /corrugated-polypropyleenbladen die de hars van van HDPP (high-density polypropyleen) worden uitgedreven. 

 

De algemene fysieke kenmerken van de Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen zijn als volgt.

Dikte 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 7mm
Dichtheidsgsm 300-600 350-800 600-1300 800-1500 900-1800 1000-2000
Kleur om het even welk kleuren beschikbaar om het even welk kleuren beschikbaar om het even welk kleuren beschikbaar om het even welk kleuren beschikbaar om het even welk kleuren beschikbaar om het even welk kleuren beschikbaar
Oppervlaktespanning (dyne/cm) 35 35 35 35 35 35
breekweerstand langs de fluiten >160 N >170 N >190 N >200 N >210 N >220 N
over de fluiten >140 N >150 N >160 N >170 N >180 N >190 N
uiteindelijke verlenging langs de fluiten 150% 150% 150% 190% 190% 190%
over de fluiten 40% 40% 40% 50% 50% 50%

 

Voordeel van de Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen

De zonnesiliciumwafeltjes zijn zeer breekbaar en kwetsbaar. Het zal heel wat schade zijn als de wafeltjes niet goed beschermd tijdens vervoer zijn. 

Traditioneel, document worden cardboards gezet tussen de Zonnesiliciumwafeltjes als buffermateriaal. Nochtans, is het gebroken tarief Zonnesiliciumwafeltjes tijdens het vervoer nog hoog, omdat het document karton niet flexibel en sterk genoeg voor het als buffer optreden van het voor effect tussen siliciumwafeltjes is. Voorts document zijn cardboards niet waterafstotend. Wanneer het document karton water absorbeert, zal het verliezen=zal= rigidness en wordt uitgebreid, die in extra schade aan de siliciumwafeltjes zal resulteren.

 

Vergeleken met het document karton, zijn de gecanneleerde plastic bladen het gewenste materiaal om het buffermateriaal te zijn toe te schrijven aan zijn aard van verbrijzelenweerstand, en waterrepellence. 

 

Volgens koppel van onze klanten, het schadetarief terug Zonnesiliciumwafeltjes dat beduidend na het gebruiken van onze Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen is verminderd.

Beschikbare aanpassingsgrootte en vorm

Normaal, is de grootte van Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen als volgt.

156mm x 156mm

157mm x 157mm

158mm x 158mm

159mm x 159mm

De dikte van hen is 3mm.

 

Onze fabriek kan het stuwmateriaalblad volgens uw vereiste uitvaardigen. Bijvoorbeeld, heeft één of andere klant de het stuwmateriaalbladen nodig van de achthoekvorm.

Het welkom uw vereiste naar verzendt ons. en wij bieden de bladen van het goede kwaliteitsstuwmateriaal aan om u tevreden te stellen.

 

uitvaardigend de Gecanneleerde Plastic Stuwmateriaalbladen voor de Verpakking van Zonnesiliciumwafeltjes van Photovoltaic Cellen

 

Contactgegevens
Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Dale Yang

Tel.: 0086-18228213721

Fax: +86-28-82688325

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)