Thuis

Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Zich specialiseert in de gecanneleerde/golf plastic bladen en de relevante verpakkende producten, Plastic de Productenco. van Chengdu Jinjia, is Ltd de productieinstallatie met meer dan 12 jaar ervarings in deze industrie.

 

gecanneleerde plastic fabriek over mening van voorpoort

De fabriek wordt gevestigd in het Chengdu-van de dwars-Straatwetenschap en Technologie Industriële Ontwikkelingspark, Chengdu-Stad die de hoofdstad van de provincie van Sichuan, China is. Met het bouwgebied van 10.095 m2, heeft de installatie overvloedsruimte uitrustte goed twee uitdrijvend productielijnen voor gecanneleerde plastic bladen, één volledige productielijn voor het plastic verdelerblad (plastic laagstootkussen), en één volledige lopende band voor de golf plastic vakjes. De 40 Hoge Kubuscontainer kan in onze workshop worden gedreven direct om de golf plastic bladenvakjes in de containers te laden.

   

        workshop en productielijnen van gecanneleerde plastic bladfabriek

Met het credo van Klant eerst komt de Tevredenheid, heeft onze installatie het vertrouwen van de cliënten zowel internationaal als in eigen land verdiend. Een Oosteuropese klant kocht één 40 HC container van golf plastic bladen voor bouw in 2016, en hij voert 5 40HC-containers nu van onze fabriek per jaar in. Het beeld is hieronder deze klant die onze fabriek in 2017 bezocht toen hij door de kwaliteit van de eerste orde aan ons werd tevredengesteld.

kopersbezoek de gecanneleerde plastic bladfabriek

Voor de binnenlandse markt, door nauwkeurige en betrouwbare producten aan te bieden, hebben wij vaste relaties met wat beroemd bedrijf zoals Foxconn-bedrijf, dat de fabrikant van iPhone en iPad van Apple-bedrijf, voor het verstrekken van ESD containers, de Langju-Groep is, het Blauwe Zwaard dragen groep voor het maken van de plastic verdelerbladen voor flessenvervoer, en het Nongfu-de Lentebedrijf voor het golf plastic vakje.

 

 

Onze golf plastic bladen en vakjes zijn totaal klantgericht. Gelieve te vertellen ons uw vereisten, en wij zullen onze nauwkeurige en gekwalificeerde producten aanbieden om u te helpen om uw concurrentievoordeel in uw markt te verbeteren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2019, ISO9001: gediplomeerde 2015

2013, werd de golf plastic dozen meer suppier van Nongfu-de Lentebedrijf dat de grootste gebottelde waterfabrikant in China is

2013, ISO9001: gediplomeerde 2008

2011, werd de bedrijf tweede fabriek in Chengdu gevestigd, en werd de ESD containers meer suppier van Foxconn-bedrijf

2006, de eerste fabriek van het bedrijf in Dongguan, de provincie van Guangdong werd gevestigd.

Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd. Chengdu Jinjia Plastic Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : JINJIA SUJIAO

Jaarlijkse omzet : 3,000,000.00-USD5,000,000.00

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Plastic Verdelerbladen voor verkoop Van goede kwaliteit Plastic Verdelerbladen voor verkoop Van goede kwaliteit Plastic Verdelerbladen voor verkoop